Нещодавно Барі Алібасов був госпіталізований у психіатричну лікарню з розладом психіки. Інтернет гадає, хто винен у тому, що екс-продюсер гурту “На-На” докотився до такого стану.

Син Алібасова – Барі-молодший розповів, що виною тому колишні учасники групи “На-На” Ольга Шукшина, Валерій Юрін і Андрій Назаров. Проте нещодавно знайшовся ще один дуже цікавий і сумний факт. Син Алібасова і сам неодноразово бив власного батька, чим сприяв розвитку психічного розладу.

Барі Алібасов, фото: РИА НОВОСТИ
Барі Алібасов, фото: РИА НОВОСТИ

Про це розповіла домробітниця Алібасових Ольга.
В ефірі програми “насправді” вона розповіла про побачене в будинку, і її історії шокували публіку. Вона заявила, що неодноразово була свідком випадків побиття. “Моторошно було ночами чути крики про допомогу Алібасова”, заявила Ольга. “Я особисто не бачила, як він бив, але на наступний ранок після приїзду Барі-Молодшого, відомий продюсер був весь у синцях”.


Також Ольга зізналася, що і сама допомагала синові Алібасова у знущаннях. За її словами, Барі-молодший заклеював батькові рот скотчем і колов психотропні препарати, а домробітниця в цей час повинна була тримати руки. За її словами, син Алібасова говорив, що це шок-терапія, яку йому рекомендували медики.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Також у програмі “насправді” був опублікований ролик, де чутно, як на задньому плані скандалять батько і син Алібасови. Сам Барі-Молодший стверджує, що дійсно були випадки, когдаа він підіймав руку на батька, але нібито це було всього 2 рази в житті.

Нагадаємо, раніше син Алібасова назвав діагноз батька з психіатричної лікарні: "Необоротні порушення".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Алібасов відмовився від весілля Волочкової, і справа не в шпагаті.

Як повідомляв Знай. ua, творця групи "На-На" Барі Алібасова отруїли через квартири.

Також Знай. ua писав, що продюсер Барі Алібасов загримів у психлікарню.