Олександр Петров та Сергій Бурунов були маловідомими акторами, поки їм не випав шанс проявити себе в серіалі “Поліцейський з Рубльовки”. Проект виявився настільки успішним, що слава до Петрову і Бурунову прийшла за лічені місяці. Зараз вони купаються в променях слави, отримали приголомшливі рекламні контракти, а найближчим часом обидва актори зіграють свої весілля. Їх обраниці вже вибирають для себе весільні сукні, повідомляють російські ЗМІ.

goodhouse.ru

Олександр Петров ніколи не страждав від дефіциту жіночої уваги, проте актор все-таки вирішив стати розсудливим і поплисти в тихе і спокійне сімейне життя. Раніше він зустрічався з відомою актрисою Іриною Старшенбаум, однак стосунки не склалися. Тим не менш, Петров швидко знайшов собі нову обраницю, з якою готовий створити сім'ю. Мова йде про актрису Стасю Милославську. Як кажуть знайомі Петрова, пара готується розписатися нишком, уникаючи увагу преси та шанувальників актора.

У Сергія Бурунова кар'єра менш гучна, проте “Поліцейський з Рубльовки” також дав певний поштовх. Зокрема, він отримав роль в серіалі “Утриманки”. Задля цього йому довелося скинути 10 кілограмів. Знайомі Бурунова кажуть, що йому довелося перейти через складний період, коли у нього взагалі не було грошей, і його праця нарешті дав йому все, про що може мріяти справжній актор. За словами друзів Бурунова, він також щасливий і в особистому житті, хоч і не розкриває, ким є його обраниця. Однак найближчим часом він також поведе кохану дівчину під вінець.

Нагадаємо, зірка "Татусевих дочок" схуд на 100 кг і змінився до невпізнання - "Пийте, заважайте, чергуйте".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Після невтішних прогнозів лікарів актор перейшов на правильне харчування і зміг скинути перші 40 кг, але не зупинився і в результаті схуд ще на 60 кг. До речі, друзі Семчева жартівливо називають його "ПолСаши".

Нагадаємо, що актор Роман Попов з серіалу "Поліцейський з Рубльовки" схуд на 40 кг.

Як повідомляв портал Знай.uа, Анастасія Волочкова шокувала екстремальним схудненням.

Також портал Знай.uа писав, що Каменських вперше заговорила про проблеми зі здоров'ям.