Російський актор Дмитро Шаракоїс прославився завдяки ролі Бориса Левіна в серіалі "Інтерни". Після третього сезону він вирішив піти, аргументуючи тим, що не хоче стати заручником одного персонажа. На нього не обрушилися пропозиції про вигідну співпрацю і в підсумку Дмитро працює в Лондоні простим офіціантом.

При цьому своєї роботи колишній "інтерн" зовсім не соромиться, адже стверджує, що це частина його нового життя, і шанувальникам потрібно бачити її справжньою.

Цікаво, що крапку у своїй акторській діяльності хлопець ставити не збирається. Шаракоїс часто катається в Росію, щоб взяти участь у кастингах і зйомках. Однак поки жодної серйозної ролі йому не випало.

Шість років тому на телеекрани вийшов перезнятий римейк "Кавказької полонянки", де Дмитро зіграв одну з головних ролей. Однак кінострічка замість успіху отримала тільки море критики і розгромні коментарі глядачів і експертів. На думку критиків, Шаракоїс своєю грою зіпсував пам'ять про актора.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Дивіться останнє свіже інтерв'ю Дмитра Шаракоїса:

Дмитро Шаракоїс, фото з соцмережі
Дмитро Шаракоїс, фото з соцмережі

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, найяскравіші кіноляпи з радянського кіно. Багато хто з нас люблять радянські фільми і час від часу їх переглядають. Однак, мало хто з глядачів під час перегляду звертає увагу на деякі недосконалості та помилки творців.

Як повідомляв портал Знай.uа, актриса театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала миле фото в соцмережі, а в підписі до нього поділилася цікавими фактами про себе.

Також портал Знай.uа писав, що в мережі згадали акторів серіалу "Кухня", які більше не з нами. Улюбленому серіалу виповнилося 8 років. За час зйомок чого тільки не траплялося на знімальному майданчику.