Декілька місяців тому фанати звернули увагу на те, що російська актриса Христина Асмус почала поводитися занадто розкуто. Дружина Гаріка Харламова почала активно публікувати оголені фото.

Асмус, яку фанати обожнювали за щирість і простоту, почали підозрювати у підлій зраді. Репортери підловили її за поцілунком з другом її чоловіка, Іваном Ургантом.

Підписники також помітили, що останнім часом Христина занадто активно хвалиться дружбою з іменитими представниками сильної статі. В її профілі миготять Артем Ткаченко, Олександр Петров, Олексій Смирнов.

Як виявилося, причиною цього став не розлад у родині, а банальне бажання "хайпанути". На своїй сторінці в Instagram Асмус пише, що стає залежною від своєї популярності в соціальних мережах і дбайливо ставиться до кожного з трьох мільйонів підписників.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

Можливо, саме залежність від хайпу незабаром зруйнує її сім'ю з відомим коміком. Якщо додати до спірних публікацій у соціальних мережах вибуховий характер Асмус, стає зрозуміло, чому Харламов більше не з'являється з дружиною на публіці.

Нагадаємо, відома російська актриса театру і кіно, зірка серіалу "Інтерни" і дружина російського коміка Гаріка Харламова Христина Асмус кардинально змінила імідж. Відповідне фото зірка опублікувала у своєму Instagram.

Раніше Знай.uа повідомляв, зірка популярного російського серіалу "Интерни" і багатьох інших Христина Асмус показала непристойний жест своїм фанатам, чим просто поставила фоловерів у незручне становище. Абсолютно ніяких передумов до прояву пасивної агресії знаменитості не було, отже, виходить, що знаменитість принизила шанувальників просто так.

Також Знай.uа писав, дружина популярного російського коміка Гаріка Харламова Христина Асмус продемострировала своє почуття гумору, пожартувавши над своїм чоловіком. Знімок актриси повеселив її фанатів.