Наташка Горова – 20-річна дочка колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї кілька десятків тисяч фоловерів, яких вона радує яскравими кадрами з життя. В цей раз Наташка показала цікаве відео, яке зняла в дзеркалі, таким чином вона продемонструвала витончену фігурку, до якої так давно прагнула.

Як видно, перед камерою дівчина з'явилася в коротенькій чорній сукні, яка красиво підкреслило її витончені форми і осину талію. Її волосся розпущене і недбало укладене, а на обличчі немає макіяжу, тільки мила усмішка, Наташка кокетливо махає ручкою дзеркалу. У підписі до фото дівчина знову розговорилася з шанувальниками. "Постійне почуття ненависті до людей і речей – це така трата часу, яка не зробить вас цікавими або класними. Вдих-видих. Зосередьтеся на своїй енергії і самовдосконаленні. А негативу, отже, досить. Сама ловлю себе на думці, що деякі персони викликають лише негативні емоції, з-за чого часом псується настрій. А тому від таких людей абстрагуюся. Думайте завжди про себе і дбайте про своє психічне здоров'я, щоб ваш внутрішній світ випромінював посмішки", - написала вона.

До речі, нещодавно Наташка Горова несподівано заговорила про смерть. У своєму профілі вона виклала миле фото, а ось у підпису до нього підняла досить філософську тему. "Нам відведено жити так мало часу, хоча здавалося б – в середньому 60 років, так багато, але мені ось вже 22, а коли я встигла прожити цей час? Не знаю. Ніхто не знає скільки вам відведено на життя і скільки на відносини. Тому важливо цінувати, чути, насолоджуватися, кайфувати від моменту, розвиватися, не сидіти на місці. Залишайте свої ревнощі на задній план і просто насолоджуйтеся відносинами, адже ми так часто шукаємо приводи для сварок, забуваючи насолоджуватися самим головним – один одним. Проводите час з близькими, не сваріться з батьками, телефонуйте бабусям і дідусям, фотографуйтеся і друкуйте фотографії, тому що в телефоні все втрачається. Заповнюйте свою голову максимально приємними фарбами, коли ви закохані, щасливі, безтурботні. Люби мене, люби, жарким вогнем, вночі і вдень…", - написала вона.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, раніше колишня дружина Потапа Горова показала оголені фото з донькою.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що смішна Каменських спокушає італійців довгими ніжками.

Також портал "Знай.ua" писав, що Каменських засвітила соковиті форми в крихітному бікіні.