Відома радянська і російська актриса Світлана Світлична травмувалася через освітлювальну установку, що впала на неї під час інтерв'ю. Співробітники телеканалу намагалися загладити свою провину тортом і 15 тисячами рублями.

Про нещасний випадок розповіли в Гільдії акторів кіно Росії. Саме туди звернулася за допомогою Світлична, після того, як працівники, що знімали інтерв'ю поїхали. За її словами, під час розмови на неї впала освітлювальна установка з софітом. Техніка зачепила голову і впала на коліно знаменитості.

"Пишемо інтерв'ю, і тут мене проймає моторошний біль. Мені на голову падає установка, на якій тримається софіт. Удар пройшов по дотичній. Основний удар припав на моє коліно. Бідні мої ноги, скільки їм за життя дісталося. Як же я кричала! На все життя запам'ятала цей свій крик, ніколи такого болю не відчувала", - розповіла Світлана.

Світлана Світлична, скріншот з відео
Світлана Світлична, скріншот з відео

Представники каналу повернулися на наступний день, вибачилися перед зіркою і передали їй торт, букет і конверт з 15 тисячами рублями.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Голова після струсу приходить у норму, але ще сильно болить. Подовгу розмовляти теж поки важко", - додала актриса.

При цьому Світлична вирішила не лягати в лікарню. Вона ходить на процедури до лікарів.

Разом з Гільдією акторів кіно Росії зірка склала звернення на адресу керівництва телеканалу, чия апаратура її травмувала, але відповіді ще немає.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Світлична відмовила знаменитому режисерові Сергію Герасимову заради збереження сім'ї. Вона познайомилася з цією людиною на одному з кінофестивалів. Сценарист запропонував блондинці полетіти з ним у Свердловськ, але вона не захотіла.

Як повідомляв портал Знай.uа, відома російська актриса Марина Макарова пішла з життя на 46-му році життя.

Також портал Знай.uа писав, що примадонна російської естради Алла Пугачова зробила відверте зізнання. Артистка розповіла про вплив долі і випадковостей у її житті.