Міла Кузнецова – відома українська модель плюс-сайз, блогерша і володарка вселяє бюста 13-го розміру. Дівчина брала участь у конкурсі Miss Universe Plus Size 2019 року. А на її аккаунт в Instagram підписано понад 550 тисяч осіб, яких вона частенько радує яскравими фото і відео зі свого життя. Так і в цей раз красуня показала незвичайний знімок, на якому з'явилася в цікавому образі, а в підписі до нього запропонувала українцям пограти.

На новому фото Міла відображена в красивому місці, зараз вона відпочиває в Туреччині. На прогулянку модель вийшла в кокетливому блакитному платтячку в дрібний білий горошок, яке ледь утримує її приголомшливий бюст. Волосся красуні гарно укладені і прикрашені чорним обідком, а на її обличчі легкий макіяж і мила посмішка, вона не дивиться в камеру. У підписі до фотографії Кузнєцова запропонувала шанувальникам конкурс з грошовим призом.

"Даруємо 100000 грн всього за 30сек твого часу. Підпишись на спонсорів @daruemo_vam_vse, @daruemo_vam_vse, @daruemo_vam_vse. ТАКОГО ЩЕ НЕ БУЛО⬇️🔥. 4 номери в таблиці замість одного. ✅Підпишись на спонсорів. ✅Реагуй на сторіс. ✅Коментуй. ✅Лайкай. Адже за лайки/коменти і сторіс можна отримати ДОДАТКОВІ НОМЕРИ В ТАБЛИЦІ і збільшити свої шанси на перемогу в 4 рази. Вся інформація за конкурсом телеграм-каналі, посилання запрошення в шапці профілю. Не виграє той, хто не бере участь! Всім удачі", - розповіла умови конкурсу Міла. Захоплені фанати не пройшли повз, і почали активно обговорювати публікацію красуні, засипаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, насолити колишньому, зробити пластику, "продати" себе – як соціальні мережі змінюють життя.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв: татуювання для дівчат – що робити, а що краще немає.

Також портал "Знай.ua" писав, що українська Кардашьян позбулася купальників і показала свої "диньки" з "персиком".