Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не лише Новий канал, але і серця більшості українців, часто радує публіку яскравими публікаціями в соцмережі. Так, в цей раз зіркова красуня показала у Instagram автентичне фото, на якому з'явилася в цікавій локації - на гойдалці, вкритій картатим покривалом, а під ногами традиційний килим у характерних тонах. Схоже телезірка знову вирушила підкорювати Україну на своїй "Ле маршрутці".

"Шматочок колоритної Румунії в Україні❤️. Увага!!! Знайдіть мужика на фото😁відмітьте його в коментах і він покатає вас на маршрутці😁😘Всіх люблю, цілую, скучаю😩", - підписала автентичне фото Леся.

Леся приспустила з плеча білу сорочку, сидить в шортах на гойдалці. А в руках у зірки маленьке кошлате цуценя.

Нещодавно Леся поїхала в Карпати, там вона фотографувалась в полі серед карпатських гір у традиційному вбранні бойків. На ній красива світла вишиванка з поясом, поверх якої вона накинула безрукавку, а на її голові зав'язаний незвичайний зелений хустку. На одному з кадрів красуня причаївся біля копиці сіна, і ніби закликає до себе, замріяно дивлячись у камеру.

Звичайно ж шанувальники телеведучої не пройшли повз і почали активно обговорювати її нове фото, засипає компліментами наряд і задаючи безліч питань.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Какой милый зверек😍 что это за порода?", "Це Фрумушика Нова?", " Какая лапочка маленькая👌😍", "Ти Рафіку зраджуєш???🤔", "Ноги.... 🔥🔥🔥", - пишуть фани.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Раніше ми повідомляли, що Леся Нікітюк в зухвалому міні зробила приємно дереву. Нещодавно зоряна красуня показала кілька яскравих знімків з нової рекламної фотосесії біля величезного дерева. Як видно, на нових фото телезірка з'явилася в коротенькому строкатому платті цікавого фасону.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.