Популярна українська співачка Настя Каменських, яка минулого року вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. На карантині у зірки з'явилося більше часу для спілкування з фанатами, ніж вона активно користується. А в цей раз зоряна красуня опублікувала в мережі веселе відео, на якому з'явилася в компанії свого друга. Хлопець попросив артистку заспівати голосом трьох світових співачок – Брітні Спірс, Шер і Шакіри.

Як видно, Настя з'явилася перед камерою у веселому настрої, на ній модні джинси і вільна біла майка. Пишні кучері красуні розпущені і недбало укладене, а на її обличчі легкий макіяж, вона весь час посміхається. Каменських погодилася заспівати різними голосами, чим дуже здивувала свого товариша – його реакція була дуже красномовною. Треба сказати, що приголомшені співом артистки були і її фоловерів в соцмережі, про що вони повідомили в коментарях. У підписі до публікації зоряна красуня написала: "Три пісні, як три стану, які бувають у кожної дівчинки: 1️⃣ “oops!.. I did it again” 🙈 2️⃣ “do you believe in life after love”💕 3️⃣ “le ro lo le lo le”. А яка ти сьогодні? І яка пародія сподобався найбільше?".

До речі, нещодавно Настя Каменських поділилася з шанувальниками своїм новим літньому захопленням. Зоряна красуня опублікувала в мережі незвичайні фото в грайливому образі, а в підписі до нього розповіла про карантинному хобі. На знімку зоряна красуня позує на залитій сонцем вулиці, трохи зігнувшись як ніби під вагою рюкзака з польовими квітами, які принесла додому. На прогулянку Настя вийшла в широких чорних шортах і коротенькій чорній топіку, який оголила живіт. Її пишні кучері розпущені і трохи розпатлане, а на обличчі легкий макіяж і мила посмішка, вона грайливо дивиться в камеру. На ще кількох знімках артистка показала гарні композиції з квітів та декору, які створює сама.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.