Син знаменитої української естрадної співачки Софії Ротару Руслан Євдокименко похвалився своїм рибацьким уловом.

Руслан Євдокименко активно веде свою сторінку в Instagram і часто викладає фото та відео, за якими його шанувальники довідуються про життя Руслана і його родини.

Цього разу син Ротару показав кадр з одного зі своїх "ідеальних днів".

Руслан Євдокименко оприлюднив фотографію, на якій він зображений зі своїм рибацьким уловом, вже приготовленому до вживання - величезна таця зі смаженою рибою.

"Риболовля вдалася! Ідеальний день", - підписав фото Руслан.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як видно з локації, Руслан відпочиває в селі Маршинці. Саме там він зайнявся риболовлею, і, як видно з фото, досить успішно.

Раніше Руслан пожартував з довгого карантину. Він оприлюднив фотографію, на якій зістарив свою зовнішність в спеціальній програмі і у нього з'явилися глибокі зморшки і сива борода. На фото він позує на тлі пальм і океану. Так іронічно він припустив, що на відпочинок в зарубіжні країни ми зможемо відправиться зовсім не скоро і навіть встигнемо постаріти до цього моменту.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, син Софії ротару Руслан Євдокименко поділився архівною фотографією своїх батьків, чим вельми розчулити свою аудиторію.

Відповідна світлина була опублікована на його сторінці в соціальній мережі Instagram.

На знімку можна побачити Софію Ротару з чоловіком Анатолієм Євдокименком. Вони стоять біля автомобіля і дорожнього вказівника. З точки, де вони знаходяться, до міста Києва 183 кілометри.

Як повідомляв портал Знай.ua, син Софії Ротару зізнався, куди поділася народна артистка

Також Знай.ua писав, онука Ротару Соня показала миле сімейне фото з красунею-бабусею.