Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила незвичайне фото на тлі неймовірного красивого пейзажу. Виявилося, що дівчині вдалося виконати одну свою мрію – побувати на озері Синевир.

"Нарешті здійснилася ще одна моя мрія - побувати на озері Синевир. А ви знали що йому вже 10 тис. років?? А ті що воно глибше ніж Азовське море?😧 Вода в озері дуже чиста, завдяки цьому тут живе три види форелі. Купатися тут не можна ( заповідна зона і холодна вода), тільки плавати на плоту — бокорі. Я вчора горнула", - пише Леся.

Фанати прийшли в захват від публікації і зробили масу компліментів Лісі. Деякі ділилися своїми враженнями, розповідали свої історії поїздки на озеро, а інші тільки висловили захоплення і зізналися, що мріють побувати на Синевирі.

" Дуже гарно, але чому не можна купатися???", "А я тут народилася і живу😀 Від везуха!", "ось це краса !! І ти і природа!!!", "В Україні все глибше, ніж Азовське море", "Яка краса😍 І я мрію туди поїхати", "Насолоджуйтесь", " Ви одужали??? Ляшечки 🙌", "фотки Бомбезні і краєвиди", "Які грудей ух", "Леся,Ви така красива.Дивлюся ще з часів "Решки"", "Леся досконалість", "І ще там живе якась істота..не зрозуміло яка", "Природа Закарпаття щедро наділила", "

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Никитюк знайшла "нормального мужика" і виставила його напоказ.

Як повідомляв Знай. ua, Леся Нікітюк зібрала в Карпатах всі пляшки.

Також Знай. ua писав, що Леся Нікітюк взялася за мітлу і ганчірку в Карпатах, фанати в захваті.