Ольга Куриленко, українська дівчина славнозвісного агента 007 Джеймса Бонда з книги "Квант милосердя", поділилась цілою серією світлин, зроблених на знімальному майданчику фільму “Кімната бажань”.

Відповідні знімки були оприлюднені на її сторінці в соціальній мережі Instagram.

Фільм розповідає історію закоханої пари, яку купили приватний будинок. Одного разу вони знаходять замуровану кімнату і з'ясовують, що всі бажання в ній здійснюються. Спочатку пара розважається з матеріальними бажаннями: сукні, картини Ван Гога, гроші. Згодом головна героїня загадує нове бажання: вона хоче мати дитину. Саме в цей момент розгортається містична і страхітлива лінія.

Серія зі зйомок показує акторку в ролі жінки, яка плаче і активно проживає своє життя. Найбільшу увагу отримує фотографія, на якій Куриленко поруч з Кевіном Янссенсом, бельгійським актором, виконавець головної ролі у цьому кіно, лежать оголені в ліжку. Героїня тримає пляшку вина в руці, волосся її розкидане, швидше за все, вони кохались перед цим.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Підписники схвально й охоче коментували як самі фотографії, так і ділились враженням про фільм, прем'єра якого відбулась ще у 2019 році. "Мені сподобалося", - йшла мова в одному з коментарів.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українська дівчина Бонда Куриленко загубилася на карантині.

Як повідомляв Знай.ua, українська дівчина Бонда Куриленко привітала "наших" з Днем Перемоги.

Також Знай.ua писав, що Без одягу і досвіду: Ольга Куриленко показала, як починалася її модельна кар'єра.