Українська телеведуча Ольга Фреймут розповіла, чи можна гладити чужих домашніх улюбленців, перебуваючи в гостях в друзів.

Відповідний допис вона оприлюднила на власній сторінці в Instagram.

Так, за словами ведучої, чужих котиків та собачок не можна гладити без дозволу, адже це є порушенням правил етикету.

"Чи можна гладити чужих домашніх улюбленців? Ні, чужих котиків, собачок і пітонів гладити не можна, а якщо дуже хочеться, то лише з дозволу господаря. Це стосується і вагітних животиків", - сказала вона.

Ольга Фреймут, фото Instagram
Ольга Фреймут, фото Instagram

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Варто зауважити, що напередодні Фреймут відокремила п'ять основних правил, яких варто дотримуватися українським жінкам.

1. Не бігає за чоловіком, не пише та не дзвонить першою. Але вона легка, мов батист, радісна співрозмовниця та кокетунка. Панна не приймає запрошення на побачення зі сьогодні на завтра. У неї вечір зайнятий, хоча насправді вона залишиться вдома і читатиме.

2. Не шкодує доброго слова. Вона запитає продавчиню фруктів біля дому, чи їй не спекотно. І звернеться до неї на ім'я. Вона не буде берегти найкращу посмішку для дирекції, бо начальству треба подобатися. Їй не шкода посміхатися всім однаково.

3. Не називає вбиральню туалетом, а спіднє трусами. Вона знає синоніми до слова "поміркованість" а також розуміє, що "кулінарія" наголошується на "А".

4. Не показує невпевненість. Замість фрази "чи можу я попросити дозволу показати мені он той очіпок", або "вибачте, будь ласка, але я б хотіла пересісти подалі від сонця", панна чітко формулює свої бажання: "дайте, будь ласка, очіпок" та "я пересяду, бо сонце надто палюче".

5. Рівно тримає спинку, навіть якщо життєві клопоти буревієм зносять з ніг.

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері".