27 липня глядачам "1+1" покажуть новий турецький серіал "Жінка", головна героїня якого втрачає дорогу людину і найбільше прагне дізнатися, хто зруйнував її щастя.

Сюжет розповідає історію Бахар, життя якої в один день назавжди зміниться. При загадкових обставинах гине її коханий чоловік Сарп, і Бахар залишається одна з донькою Нісан і сином Доруком. Жінка хоче знайти правду про смерть чоловіка. Вона дізнається, що з ним хоче зустрітися рідна мати, яка кинула її 20 років тому.

Головну героїню грає 34-річна Озге Озпірінджчи. Турецька акторка зізналася, що для зйомок у мелодрамі їй довелося 4 місяці дотримуватися суворої дієти.

Турецький серіал "Жінка", фото 1+1
Турецький серіал "Жінка", фото 1+1

Озге ніколи не скаржиться на напружений ритм роботи, не здається перед труднощами життя і завжди знаходить час для спорту.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Образ Сарпа в серіалі втілив Джанер Джиндорук. З юних років він грав у виставах. На один з перших кастингів актор відправився відразу після приїзду зі служби в армії. І поспішав він не даремно, свою роль, хоч і епізодичну, хлопець отримав.

Турецький серіал "Жінка", фото 1+1
Турецький серіал "Жінка", фото 1+1

Актор розповів, що часто переглядає моменти в серіалах зі своєю участю, щоб дати самому собі оцінку акторської майстерності.

Ролі в серіалі також виконують актори Шериф Ерол, Кубра Сузгун, Алі Семі Сефіл, Серай Кайя, Феяз Думан, Гьокче Ейюпоглу, Хакан Урташ та інші.

Турецький серіал "Жінка", фото 1+1
Турецький серіал "Жінка", фото 1+1

Зйомки знімали в Стамбулі. Будинок Бахар, яка за сюжетом живе дуже бідно, знімали на вулиці Тарлабаши. Відомо, що про локацію зйомок творці проекту розповідали тільки акторам і знімальній групі.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пелін Карахан, яка отримала популярність після ролі доньки султана Міхрімах у серіалі "Величного століття", поділилася з шанувальниками серією фотографій з морського курорту.

Як повідомляв портал Знай.uа, зірка "Величного століття" Бурак Озчивіт показав, як розважається.

Також портал Знай.uа писав, що вагітна красуня "Величного століття" Мер'єм Узерлі похвалилася своєю крихіткою.