Популярна українська співачка, виконавиця хіта "Попа як у Кім" Настя Каменських досить часто ділиться зі своїми шанувальниками у соцмережі Instagram яскравими кадрами з життя.

Цього разу дружина репера Потапа повідомила відмінну новину – 24 серпня на День незалежності на українців чекає сюрприз. Ймовірно, що це буде концерт на честь державного свята.

Пост у соцмережі Каменських супроводила фотографією, на якій позує на тлі столичних мальовничих видів. Для зйомки святкового шоу артистка вибрала трикотажне білу сукню з широким поясом. Зібране в пучок волосся зірка прикрасила великим квіткою.

"Друзі! Разом з @kanalukraina готуємо для вас дещо неймовірне! 😍 Ви зможете побачити це вже 24 серпня, у День Незалежності України🇺🇦. А поки ділюся з вами чарівної фотографією зі зйомок. Образ, локація і захід сонця разом створили ось таку красу і я дуже хотіла, щоб ви як можна швидше це побачили 😘", - написала Настя на своїй сторінці в Instagram.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Настя Каменських розкрила правду про особисте: омолоджуючі уколи, стриптиз, штучні груди.

Як повідомляв портал Знай.uа, Настя Каменських перетворилася на Мері Поппінс і злетіла в повітря.

Також портал Знай.uа писав, що Каменських вирішила переплюнути Брітні Спірс: один від подиву мало не випустив мікрофон.