Популярна російська актриса і телеведуча Катерина Варнава, яка виступає у складі жіночого колективу "Comedy Woman", а раніше була ведучою української програми "Хто зверху", часто радує шанувальників яскравими публікаціями в своєму Instagram. Так, в цей раз зоряна красуня виклала в мережу парочку знімків, на яких з'явилася в цікавому образі.

На першій фотографії Катя відображена на вулиці, вона стоїть на брущатий стежці, а за її спиною видно густі зелені зарості. На прогулянку зірка вийшла в кокетливому світлій сукні цікавого фасону, доповнила свій образ стильними коричневими черевиками на шнурках, які не стала зав'язувати, а не плечі у неї висить невелика сумочка в тон наряду. Волосся актриси зібрані в хитромудру зачіску, а на її обличчі легкий макіяж з яскравою помадою і мила усмішка. На другій фотографії Катя в тому ж вбранні, але вона вже сидить на диванчику в тьмяною кімнаті. У підписі до публікації Варнава залишила цікаву цитату: "Я чув стільки наклепів у Вашу адресу, що у мене немає сумнівів: Ви – прекрасна людина!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Катя Варнава позувала перед фотографом повністю голою - ноги від вух, а груди притиснула колінами.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Варнава схвилювала мільйони чоловіків голими грудьми.

Також портал "Знай.ua" писав, що Варнава не втрималася і потерлася сідницями з подругою.