Відома радянська і російська актриса, а також телеведуча Лариса Гузєєва показала у мережі нове фото своєї доньки Ольги Бухарової та привітала її з іменинами. Відповідний допис з'явився в Instagram Гузєєвої.

"Сьогодні Іменини моєї доньки Ольги @newdecada. Всіх Ольг, Олечок і Льолєк зі Святом! Радійте життю і не хворійте!", - написала телеведуча під фотографією.

Скріншот: instagram.com/_larisa_guzeeva_
Скріншот: instagram.com/_larisa_guzeeva_

"Красуня. На Вас схожа.", "Вітаємо від душі. Красуня, як матуся.", "Очі ..... неймовірні.", "Красуня у Вас донечка!!!!", "О Боже! Які очі! Який погляд, господи!", - захоплюють донькою Гузєєвої підписники телеведучої.

Раніше Лариса Гузєєва розповіла, що нарешті зрозуміла, чому її донька не захотіла піти її шляхом та стати артисткою.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Я зрозуміла, чому Лелька ніколи не хотіла бути артисткою: для мене артисти були людьми з іншого планети-небожителі і я мріяла і рвалася в цей світ, для неї велика Удовиченко — тітка Лариса. І це тільки один приклад", - написала вона.

Коментарі, скріншот: instagram.com/_larisa_guzeeva_
Коментарі, скріншот: instagram.com/_larisa_guzeeva_

Коментарі, скріншот: instagram.com/_larisa_guzeeva_
Коментарі, скріншот: instagram.com/_larisa_guzeeva_

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, СБУ обшукує "Велюр" Тищенка, ексклюзивні кадри з місця. У ресторан "Велюр" Миколи Тищенка нагрянули силовики. Ресторан нардепа раніше неодноразово опинявся в центрі уваги. Зокрема, у мережі з'явилася публікація, де "Велюр" запрошував відвідувачів розважитися в нічний час, попри карантинні обмеження в столиці.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Лариса Гузєєва пояснила, чому красуня-донька відмовилася ставати акторкою.

Також Знай.uа" писав, Береза звернувся до Зеленського через заручників у Луцьку: "Від психа до Путіна".