Відома українська співачка Тіна Кароль, яка раніше представляла нашу країну на Євробаченні та є членному журі "Голосу країни", оприлюднила унікальні кадри з репетиції або, ймовірно, написання нової композиції.

З'явилися вони на Instagram-сторінці артистки.

Так, на кадрах видно саму Кароль, яка останнім часом майже у всіх на вустах через нібито роман з не менш відомим Даном Баланом, та кількох музикантів, що граються на синтезаторі.

Водночас чути, як один з них говорить: "Пацани, не те… точніше не питання… давай", та починає грати на музичному інструменті приємну мелодію. Після цього, на кілька секунд на відео знову з'явилася Кароль, яка щось жує.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто зауважити, що вже тривалий час в мережі ходять чутки про те, що між Кароль та Баланом є роман. Адже після смерті чоловіка, продюсера Євгена Огіра, знаменитість перестала з'являтися на публіці з іншими чоловіками.

Так було до того часу, поки на проекті "Голос" не з'явився харизматичний виконавець Дан Балан, в компанії якого останню дуже часто помічають.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тіна Кароль блиснула соковитим декольте перед Педаном та Кухар

Як повідомляв портал Знай.ua, спокуслива Тіна Кароль пограла в "Хто зверху".

Також Знай.ua писав, розкішне декольте Тіни Кароль засяяло яскравіше за діаманти.