Як відомо, популярна українська співачка Наташа Корольова вже майже 17 років проживає в шлюбі з Сергієм Глушко, більш відомий під сценічним псевдонімом Тарзан. Разом пара виховує 18-річного сина Архіпа. І ось нещодавно артистка поділилася свіжим знімком свого спадкоємця на сторінці в соціальній мережі Instagram.

Так, на фото Архіп позує в червоній футболці, толстовці, сірих штанях і кросівках. У такому образі син Наташі Корольової презентував дебютний альбом на одному з російських телеканалів.

Архіп, скріншот Instagram

Варто відзначити, що про свою нову пісню Архіп розповів також і на власній сторінці в соціальній мережі. До того ж, він привітав усіх випускників, які закінчили навчання в період пандемії коронавірусу.

"Нам всім не віриться, але це правда!!! Випускний 2020 в Москві все-таки відбудеться! Я вітаю всіх випускників цього року! Ви вижили! Ви змогли закінчити цей божевільний пандемійний рік! Ви довели, що неможливе - можливо! Я поспішаю привітати кожного з вас своєю новою піснею, яка підніме нам настрій і зробить нашу тусу незабутньою! Піділ'ємо море драйву та прокачаємо Парк Горького сьогодні ввечері-вночі! Завжди ваш, Грек", - підписав він публікацію.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Архіп, скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Наташа Корольова розповіла про свої інтимні бажання.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тарзан показав фанатам гімнастичний трюк зі своїм другом.

Також "Знай.ua" писав, що Наташа Корольова виставила веселе відео, позуючи в домашньому халаті та без макіяжу.