Скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася не стільки професіоналізмом, як любов'ю до лазні й шпагатам в бікіні, що неодмінно показує на своїй сторінці в соцмережі Instagram. А цього разу зірка вирішила порадувати публіку незвичайним фото, на якому позує в компанії дочки-підлітка.

Як видно, мама і дочка відображені в будинку балерини, вони стоять в оточенні портретів Насті і кольорів і з посмішками дивляться в об'єктив. Перед камерою Волочкова з'явилася в строкатому комбінезоні і оригінальних тапочках, а її дочка – в джинсах і рябій блузці з чорними кросами. У підписі до фото Анастасія розповіла про стосунки з дочкою. "Нам з Арішою завжди позитивно. Вона стала такою дорослою і самостійною! Наші відносини завжди побудовані на любові, довірі, взаєморозумінні, умінні зберігати секрети. Бувають у нас і розбіжності у поглядах, звичайно. Але це абсолютно нормально для кожної сім'ї. Найчастіше, у суперечці народжується істина. Але у нас з Аріадною завжди перемагає любов мами і доньки. Волочковых", - написала вона.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, змарніла Волочкова шокувала фігурою у вузькому платті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Волочкова налякала небеса спробою дотягнутися до них шпагатом.

Також портал "Знай.ua" писав, що Волочкова розклала свій гігантський делікатес, запахло морем по всій окрузі.