Одна з найпопулярніших ексучасниць романтичного шоу "Холостяк" і засновниця YouTube-каналу "Ходять чутки" Раміна Есхакзай, яка в минулому була нареченою українського співака Віталія Козловського, часто радує шанувальників яскравими фото і відео у своєму Instagram. Цього разу дівчина опублікувала миле фото, на якому з'явилася в незвичайному образі на прогулянці.

Як видно, Раміна відображена серед густої зелені на території популярного київського закладу. На ній широкі білі штани і така ж блузка, зав'язана вузликом на животі, а на ногах світлі кеди. Вона доповнила свій образ красивої укладанням, модними сонцезахисними окулярами і невеликий сірої сумочкою. У підписі до кадру Есхакзай попросила фанатів підказати їй ідеї, з ким ще зробити інтерв'ю в програмі "Ходять чутки".

"Розумію, що випуски з заїздами набирають набагато більше переглядів, ніж «Чорнобиль», «вихованці дитбудинку», хотіла написати «Ескорт» і «Порноактриса», але ні, там по мільйону. Давайте пригадаємо цікаві професії, теми, про яких вам було б цікаво подивитися випуск. Про соціальні теми не забуваю, але не зможу часто. Раз в декілька місяців потягну, частіше – важко морально. Дуже переживаю. Пишіть будь-які ваші фантазії на тему нових випусків на мільйончик", - написала вона.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадаємо, Раміна вперше зізналася, чому втекла від Козловського перед весіллям.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що предавшая Козловського телеведуча Раміна розповіла про "важку" кар'єрі.

Також портал "Знай.иа" писав, що колишня Козловського детально розповіла про фейкової любові.