Секс-символ минулих десятиліть Памела Андерсон продовжує і нині радувати своїх шанувальників. На днях вона виставила нові фото, які лише підкреслюють її принади.

Відповідні знімки були оприлюднені на її сторінці в соціальній мережі Instagram.

На світлинах Памела позує в спідній білизні, прикрившись довгим білим пальто. З-під верхнього одягу лише спокусливо виглядають трикутничок трусиків і верхня лінія бюстгальтеру.

Останніми роками Памела Андерсон все більше приділяє уваги активізму. Вона постійно виступає за захист тварин і пропагує веганство, підтримує рух "жовтих жилетів" і Black Lives Matter, критикує "зламаний" капіталізм.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Не так давно зірка заявила наступне:

"Коли деякі протестуючі знищують автомобілі і спалюють магазини, вони символічно атакують приватну власність, яка є основою капіталізму. Коли вони нападають на поліцейських, вони символічно відкидають і кидають виклик репресивним державним силам - під силу, які в першу чергу захищають капітал".

Також Памела Андерсон змогла перемогти гепатит C і виступає за доступність лікування для усіх верств населення у всьому світі.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Памела Андерсон похвалилася стиглими формами - "Грай з вогнем...".

Як повідомляв Знай.uа Памела Андерсон виходить заміж: що відомо про обранця рятівниці Малібу.

Знай.uа писав, разюча різниця: як виглядають зірки, які відмовилися від силікону.