Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не лише Новий канал, але і український Instagram, часто радує публіку яскравими публікаціями в соцмережі. Так, в цей раз зоряна красуня показала у соцмережі кокетливе фото, на якому з'явилася в спокусливому образі і цікавою локації. Схоже телезірка знову вирушила підкорювати Україну на своїй "Ле маршрутці".

На новому знімку, який Леся зробила сама, вона позує в якомусь приміщенні, мабуть, у номері готелю. Перед камерою вона з'явилася в спокусливому бежевому топіку, який підкреслює фігурку і витончену груди. Волосся красуні розпущені і красиво укладені, а на її обличчі легкий макіяж, вона запитально дивиться в об'єктив. У підписі до фото Никитюк запропонувала шанувальникам познайомиться ближче. "Останнім часом я тільки й пишу, що про подорожі по Україні! Давайте трошки про себе: я Леся, і я пишу про подорожі по Україні. Пиши, хто ти?", - написала зірка. Звичайно ж шанувальники телеведучої не пройшли повз і почали активно обговорювати її нове фото, засипає компліментами наряд і відповідаючи на її питання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.