Наташка Горова – 20-річна дочка колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї кілька десятків тисяч фоловерів, яких вона радує яскравими кадрами з життя. В цей раз Наташка показала спекотне фото, на якому позує на відпочинку з коханим.

Схоже парочка вирушила на популярне місце відпочинку – Коростишівський кар'єр, звідки і було викладено фото. Як видно, закохані стоять на березі і ніжно обнімаються. Наташка притиснулася до хлопця всім тілом, на ній злитий чорний купальник, а на плечі висить рушник, її хлопець – з голим торсом в одних тільки зелених трусах, при цьому на тілах обох видно купу татуювань. У підписі до кадру Горова написала: "А так теж буває". Фолловери не пройшли повз і почали засипати парочку компліментами в коментарях до фото, милуючись їхньою любов'ю.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, раніше колишня дружина Потапа Горова показала оголені фото з донькою.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що смішна Каменських спокушає італійців довгими ніжками.

Також портал "Знай.ua" писав, що Каменських засвітила соковиті форми в крихітному бікіні.