В 2019 році з актрисою Наталією Бочкарьовою стався неприємний інцидент. Її “зловили” на заборонених речовин. Поліція виявила у неї “загадковий пакетик”. Зірка “Щасливі Разом” відразу ж визнала провину. Однак Бочкарьова внесла благодійний внесок у фонд Євгена Воскресенського і розкаялася. Суд прийняв обставини до уваги і оштрафував Наталю на 30 000 рублів.

Бочкарьова прокоментувала цей інцидент. Вона заявила, що хотіла бути максимально чесною перед усіма, і вирішила розповісти про все на телебаченні. Вона обрала для цього “Перший Канал”, тому що розраховувала на те, що зможе донести правду. Вона заявила, що у кожної людини є свої обставини, перед якими люди часто виявляються безсилі.


Також Бочкарьова розповіла про те, що їй довелося винести. Вона згадала про хамських заголовках ЗМІ і огидному відношенні, яке їй довелося винести за кілька місяців, в очікуванні суду. При цьому вона нагадала, що у неї є довідка про те, що вона не вживала ніяких наркотичних засобів.

Скандал офіційно можна вважати завершеним, проте його відголоски, напевно, будуть ще довго переслідувати Бочкарьову. Репутація – річ, яку не так просто поправити.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, змарніла Волочкова шокувала фігурою у вузькому платті.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова налякала небеса спробою дотягнутися до них шпагатом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова розклала свій гігантський делікатес, запахло морем по всій окрузі.