Діана Шуригіна стала відома після легендарного виступу на шоу “Нехай Говорять”. Після цього виступу її особистість ще дуже довго обговорювалася в мережі. Скандальна Шуригіна не пропадає з радарів, і зараз активно займається блогінгом в Instagram. Зараз вона активно публікує фотографії, зроблені з найвідомішого курорту Росії.

Діана Шуригіна, фото Instagram


Шуригіна, разом з бойфрендом, приїхала в Сочі, і відпочиває в готелі на Червоній Поляні. Причому готель тут явно не для найбідніших. Тут і шикарні номери, і приголомшливий басейн. Шуригіна показала шанувальникам своє приголомшливе тіло. Вона постала перед фанатами в білому бікіні з топом на зав'язках. При цьому місце вона також вибрала найкраще – шезлонг біля критого басейну. «Нічого не хочу писати, хотіла тут плавати, читати і їсти, у підсумку весь час у телефоні», — поскаржилася модель.

Коментарі користувачів були неоднозначними. Одні користувачі захоплювалися приголомшливими формами Діани. Проте були й люди, які засудили Шурыгину, звинуватили її в спробах розігнати хайп, оскільки її популярність падає.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, скандальна Шуригіна розбилася в ДТП: "Було багато крові".

Як повідомляв портал Знай.ua, особисте життя довела Шурыгину до суду: подробиці скандалу.

Також портал Знай.ua писав, що в "Дом-2" прийшла нова Шуригіна, вже встигла начудуватися: фото.