Леонід Якубович, ведучий “Поля чудес” на Першому каналі розповів про свою участь в Чеченській війні. У нього не було бажання як-небудь афішувати свою участь у цій військовій дії і вдавати з себе героя. Про початок Першої Чеченської війни Якубович дізнався по телевізору і попрямував в Лефортово, де розташовувався штаб внутрішніх військ. Після цього він прийшов до командувача і запитував про те, чи потрібна допомога, що-небудь відвезти і з'їздити туди. І через тиждень разом із заступником з виховної роботи поїхав до Чечні.

Леонід Якубович, Фото: Микола Тітов
Леонід Якубович, Фото: Микола Тітов

Збройний конфлікт в Чеченській Республіці і на прилеглих до неї територіях Російської Федерації або Перша чеченська війна почалася в 1994 році з метою повернення контролю над територією Чечні, в якій у 1991 році відбулася «Чеченська революція» під проводом Джохара Дудаєва. Військові дії тривали до 31 серпня 1996 року, коли представниками Росії і Ічкерії в місті Хасав'юрті (Дагестан) була підписана угода про перемир'я.

Зараз Леонід Якубович як раз-таки пише книгу про участь у Чеченській, Афганській війні і бойових діях в Косово. Її публікація намічена на осінь поточного року, і крім цього ведучий “Поля чудес” підготував сценарій до кінофільму і п'єсу, режисером якої виступить Марк Розовський.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, що Єфремов далеко не перша зірка, під колесами якої загинула людина.

Як повідомляв "Знай.uа" "Поле чудес" під час карантину, викликаного коронавірусом, виглядає досить моторошно.

Знай.uа писав про розмір пенсії Якубовича та про його подив на адресу пенсійного фонду.