Відомий український репер, продюсер і чоловік Насті Каменських Олексій Потапенко (Потап) побував у гостях у Маші Єфросиніної у її шоу на платформі YouTube. Тут співак розповів про свої два шлюби, про хейтерів сина та сварки з дружиною Настею. Також Потап поділився своїми думками стосовно роману також відомих співаків Дана Балана і Тіни Кароль.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Маші Єфросиніної на своєму YouTube-каналі, яку вона підписала: "Потап про два шлюби, хейтерів сина та сварки з Каменських.

Маша Єфросиніна та Олексій Потапенко, скріншот: YouTube
Маша Єфросиніна та Олексій Потапенко, скріншот: YouTube

Одне з найцікавіших спостережень Потапа було про Тіну Кароль, зокрема про її образ і те, що вона робить заради того, щоб завжди бути на висоті.

"За Настею скучив. Шо написали - "Шо ви лижитесь, та ви показушники, он Дан і Тіна". Серйозно? Це моя дружина, я скучив за нею, мені по барабану, шо ви там думаєте. Але при цьому порція негативу, через що? Наші люди не люблять цього, вони не довіряють. Тому насправді, наші люди люблять підглядати, але все це їм підкладають. Наступного разу подумайте, на що ви дивитеся. І найцікавіше — справжня пара, яка один одного любить і по-справжньому цілується. Всі говорять ось це точно кохання... Не боюся, вони взагалі чудові люди Тіна з Даном. Я коли на них дивлюся думаю, боже, як їм важко жити. Жінка, вона стільки робить все, заради того, щоб чоловік просто їй сказав, що ти така гарненька сьогодні. Жінки готові всі — вищипувати, підкладати, операції терпіти. А коли жінка артистка при цьому у неї є ще енергетичний потік, вона взагалі готова терпіти все що завгодно. Я їй кажу, Тіна, ось ти готова заради глядача, готова покласти себе біля вівтаря мистецтва розіп'яти заради глядача. Вона каже - "Так!". Дан взагалі ніби космічний творець.", - заявив Олексій Потапенко.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що відомий український співак, колишній учасник музичного шоу "Х-фактор Дмитро Сисоєв похвалився фотографією з не менш знаменитою артисткою Тіною Кароль, з якою він виступав у Білорусі. Відповідне повідомлення з'явилося в Instagram артиста. Так, на фото можна помітити самого артиста в окулярах і Кароль, яка, притулившись до останнього, посміхається.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, маленький син Тіни Кароль засудив маму за її заняття - "Багато часу".

Як повідомляв Знай.uа тримала щось у роті: спокуслива Кароль запалила в компанії двох чоловіків.

Знай.uа писав, солістка The Hardkiss Юлія Саніна пішла по стопах Зеленського - "Я сказала "Так".