Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. На цей раз вона показала уривок з власного виступу у Вітебську.

"В Вітебську і "З Україною в серці". Співаю для вас 🇺🇦", - написала Кароль.

На кадрах з Білорусі видно ефектна частина номери Тіни. Вона стоїть поряд з величезною рукою, пронизливо співає, а після і зовсім стає на руку, яка піднімає її до стелі.

Фанати прийшли в захват від Кароль і висловили своє захоплення у коментарях під відео.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Це було круто 😻 привіт з Білорусі💞❤️", "Дуже гарна😍", "Найкраща", "Queen", "найкраща", "Ми чекаємо Вас ще раз у нас в гостях", "Нереальний виступ🔥гордість України❤️", "Ну зрозуміло чого ти горлопанешь, рука-то жах", "Неймовірна атмосфера", "Голос кайф", "Обожнюю", "Мурашки ❤️ Це було неймовірне виступ 😍", - пишуть шанувальники.

Раніше повідомлялося, що популярна українська співачка Тіна Кароль заінтригувала своїх фанатів новинами про новий проект або пісні. Відео опублікували на фан-сторінці Кароль в Instagram.

На короткому ролику Тіна роздає фанаткам автографи і відповідає на питання. Кароль варто з ідеальною зачіскою, червоними соковитими губами і розкішній сукні з глибоким декольте, яке оголює її величезні груди.

"Дівчатка, я прям дуже чекаю, щоб ви всі були радісні, щасливі, тільки ще трохи потерпіть. Я б все розповіла зараз", - загадково сказала Тіна.

Фанати не пройшли повз відео і припустили, що так Тіна могла говорити про презентацію нового кліпу, альбому або навіть фільму. Вони відзначають, що співачка не стала був в таких виразах говорити про можливі відносинах з Дан Баланом.

"Мовчати - великий талант", "Я думаю, це все ж про альбом і/або фільм. Максимум кліп на "Пам'ятаєш". Не думаю, що вона так скаже про відносини з Даном, якщо вони є", "Красуня! У якій поєднується талант!Людяність та Доброта!", - пишуть фанати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тіна Кароль "вистрілила" в Зеленського спокусливим поглядом, Потап аж зняв маску.

Як повідомляв Знай. ua, Тіна Кароль дала зазирнути собі під спідницю Осадчої.

Також Знай. ua писав, що Тіна Кароль вивалила неосяжну груди і заінтригувала дівчаток.