Співачка Крістіна Орбакайте трохи тоне в тіні маленьких дітей своєї зіркової мами Алли Пугачової, адже у Примадонни вже давно окреме життя з молодим чоловіком Максимом Галкіним. Христина не сильно переймаэться через це і завжди отримує любов вже від своїх дітей.

Так, буквально днями Крістіна Орбакайте опублікувала знімок восьмирічної Клавдії Земцової — третьої, наймолодшої її дитини. Також варто зазначити, що це поки єдина онука Алли Борисівни. Про це стало відомо завдяки новій публікації Крістіни Орбакайте в мережі Instagram.

Крістіна Орбакайте і донька Клавдія, фото: Instagram
Крістіна Орбакайте і донька Клавдія, фото: Instagram

"Ми з Клавочкою — діти морського узбережжя, правда, різних країн). Для мене це завжди місце сили!", - підписала знімок Орбакайте.

На свіжому знімку видно, що Христина з донькою Клавдією зображені біля морського узбережжя. Шанувальники тут же почали активно коментувати публікацію: "Одне обличчя!", "Клавуся дуже на маму схожа", "Маленька Христина", "Матусена копія", "приголомшлива схожість", "Вся в маму".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що відомий російський гуморист і телеведучий Максим Галкін частенько ділиться у своєму мікроблозі в Instagram фотографіями і відео своїх дітей: шестирічних близнюків Лізи і Гаррі. Молодий татусь показав, як грає із сином у настільний футбол. Гаррі обіграв Максима з розгромним рахунком 5:0, і Галкін обурився, що син грає не за правилами. Проте Гаррі заявив, що він грає добре.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кіркоров помчав відпочивати з "малою" Тіматі.

Як повідомляв Знай.uа коханий Пугачової поклав око на доньку Орбакайте і зізнався про схожість з мамою: "Копія".

Знай.uа писав, 71-річна Пугачова "омолодилася" на карантині і запалила на танцполі: "Пушка".