Російський актор Сергій Безруков відзначив низку пам'ятних дат, які випали на 25 липня: 40 річниця з дня смерті Володимира Висоцького, день народження Василя Шукшина і 55-ліття з дня заснування Музею-заповідника Сергія Єсеніна в Константиново. Саме останній події зірка театра і кіно приділив окрему увагу, пообіцявши особисто приїхати на святкування 125-річчя поета, яке відзначатиметься 3 жовтня.

Відповідним дописом він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Сергій Безруков, скріншот: Instagram
Сергій Безруков, скріншот: Instagram

Безруков стверджує, що для нього дуже важлива як творчість Єсеніна, так і його музей у Константиново.

"З раннього дитинства, скільки себе пам'ятаю, дуже люблю Константиново, музей-заповідник, і завжди з великою радістю приїжджаю сюди. І в цьому році обов'язково приїду на святкування 125-річчя Сергія Єсеніна 3 жовтня, дам безкоштовний концерт «Хуліган. Сповідь»- тут, на березі Оки. Такий концерт пройде вже вдруге: п'ять років тому ми вже грали тут "Хулігана", це було незабутньо по відчуттях !!! Для мене це особлива честь і особлива радість: ці місця для мене завжди були і залишаються заповідними, тут я відпочиваю душею. Це чудове місце для всіх, хто любить творчість Сергія Єсеніна, для кожного, хто любить поезію. Тут витоки його приголомшливою лірики, його любові до Батьківщини, до російської природи. Досить встати на крутому березі Оки, подивитися в ці далечині, - і стає зрозуміло, чому саме тут народився великий російський поет.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Всім працівникам музею - низький уклін! Многії літа музею-заповіднику! З ювілеєм!" - написав актор.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, колишня Саші Білого з "Бригади" поговорила із загиблим сином.

Як повідомляв Знай.uа, роки безжальні: актори серіалу "Бригада" змінилися до невпізнання, як виглядають Саша Білий і компанія.

Знай.uа писав, поповнення в родині Безрукова: актор ошелешив фанатів радісною новиною.