Популярний український телеведучий Володимир Остапчук, який нещодавно похизувався спекотним відпочинком зі своєю новою коханою, нотаріусом Христиною Горняк, розповів про особливості дикторського голосу.

Український шоумен Володимир Остапчук опублікував в Instagram відео, як він говорить вдома.

На оприлюдненому відео Остапчук сидить вдома на кухні і каже: "Багато хто думає, що люди з поставленим голосом і в жиьті розмовляють таким же дикторським голосом. Але це не зовсім правда. Ви ж не думаєте, що вдома можливо теке"...

І демонструє діалог чоловіка і жінки:

  • Любий, ти коли додрму?
  • О 22 - неймовірне повернення чоловіка додому! - наче представляє сходження благодатного вогню - таким тоном говорить Остапчук.

"Як ведуть себе вдома люди з "дикторським" голосом 🔥", - підписав фото Остапчук.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам
Показати ще

Нагадаємо, новою пасією Володимира Остапчука є 33-річна нотаріус Христина Горняк. Закохані познайомилася ще влітку на весіллі в Італії, де Володимир був ведучим, а сама Христина - дружкою нареченої. Парочка з травня місяця переїхала в нове житло, "сімейне гніздечко" в центрі Києва, про що Володимир розповів Катерині Осадчій в уривку шоу "Світське життя".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, нова пасія "кинула" Остапчука заради розваг: "Тепер я – Попелюшка, змусила..."

Як повідомляв портал Знай.ua, Христина Горняк поділилася планами на майбутнє і розповіла про стосунки з Остапчуком

Також Знай.ua писав, кохана Остапчука Христина блиснула витонченою фігурою в міні-бікіні