Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і будує кар'єру в Росії, часто радує публіку новинами про своє життя в Instagram. В цей раз знаменитість порадувала публіку яскравим фото, на якому з'явилася в спокусливому образі в дивній локації, схожою на туалет або ванну кімнату.

Як видно, перед камерою Світлана з'явилася у відвертому бежевому платті, яке мало задерла, оголивши спокусливі стегна, цей наряд також підкреслив зону декольте без білизни. Її волосся розпущене і трохи розпатлане, а на обличчі легкий макіяж і втомлений вигляд. У підписі до кадру Лобода загадково написала: "Я там, де має бути... Я з тим, з ким має бути... Я така, яка повинна бути". Звичайно ж численні шанувальники співачки не пройшли повз і почали активно обговорювати її нове фото, засипає компліментами і захопленням в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, поки в Україні паніка через коронавірус, Лобода анонсувала тур по батьківщині.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала свої викрутаси, не соромлячись камери.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода на відпочинку влаштувала еротичну гімнастику, Волочковій є чому повчитися.