Анастасія Стоцька, чия зірка яскраво палала на початку нульових, опублікувала розбишацький віршик, у якому вказала всім, куди їм потрібно йти.

Співачка, яка народилась у Києві, поділилась світлиною на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, на якій вона сидить на мосту. На ній сонцезахисні окуляри і чорний одяг, руді кучері розпушені від вітру. Обличчя має впевнений і нахабний вираз. Цю світлину зірка підписала коротким віршем на чотири рядки:

“Когда вся грязь народного суда

Моей душе и сердцу докучала,

Я посылал всех с гордостью туда,

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Где наша жизнь взяла свое начало”.

Ці рядки належать великому російському поету Сергію Єсєніну, відомому своїми розбишацькими витівками та викликами тодішній моралі російської знаті.

Щоправда, колишня протеже Філіпі Кіркорова не підписала, що слова належать поету, а тому дехто з підписників її сторінки не лише хвалили її образ, але й казали, що вона написала дуже влучні слова.

Стоцька вже давно живе у Москві, де виховує двох дітей і будує кар'єру акторки.

Стоцька і Кіркоров, фото: Instagram
Стоцька і Кіркоров, фото: Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Протеже Кіркорова Стоцька показала сина, фанати впізнали знайомі риси: "Маленька копія Філіпа".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ані Лорак похвалилася своїм струнким тілом і вишуканим букетом троянд.

Також "Знай.ua" писав, що Ані Лорак показала миле фото з колегою Сергієм Лазарєвим.