Популярна українська співачка Настя Каменських, яка минулого року вийшла заміж за Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. В цей раз зіркова красуня опублікувала в мережі веселе фото з Туреччини.

Як видно, Настя вирішила підскочити на сході сонця і нескінченних пляжних пісків, а Потап вдало зняв епічний момент на фото. Фото цікаве ще й тим, що співачка розкинула руки і ноги, як морська зірка.

"Такой красивый рассвет делает даже привычную пробежку чём-то удивительным🌅 С началом новой недели, друзья ❤️ Пусть она будет для вас такой же солнечной", - написала Каменських.

Схоже, молоде подружжя вирішило трішки погріти кісточки на одному із курортів Туреччини в Кемері після тривалого карантину.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію красуні, засипаючи її компліментами в коментарях.

"Красоточка♥️", "Насть, ну ты красотка 😻🔥", "Ноги - сказка😍", " Анастасия, какой крутой прыжок 😍🔥 очень красиво ❤️🥰", - пишуть користувачі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Потап на очах мільйонів українців зробив приємно Каменських: "Мy baby..."

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.