Солістка української групи "The Hardkiss" Юлія Саніна часто радує фанатів кадрами зі своєї особистої та професійної життя. На цей раз жінка показала неймовірний образ з нової фотосесії та розповіла про свою любов. Відповідні фото вона опублікувала в Instagram.

"Безумовно захід люблю більше, ніж світанок", - написала співачка.

На фото Юлія позує на фоні мальовничої природи в чорній сукні у футуристичному стилі з прозорими вставками. Темний макіяж додає загадковості її незвичайного образу.

Фанати прийшли в захват від нового образу співачки і залишили величезну кількість компліментів в коментарях до публікації. Одні назвали Юлію дуже красивою, в тому числі однією з перших так написала співачка Джамала. Інші ж відзначили, що як і солістка, більше люблять заходи, ніж світанки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"А ми безумовно любимо Вас більше, ніж що-небудь", "Я теж люблю захід сонця більше, ніж світанки💔 В заходи виразно більше душі", "Красива . Немає сил🔥", "Красива", "нереальний Образ💔 Дуже красива😍", "Заходи ван лав🌅 А Юля на тлі заходу це подвійна доза краси", " Яка ж красива 😍", "Це так красиво! ❤️ Цей образ 😍 захід", "Ви нереально красива", "Безумовно нереально красива ♥️ захід і ти - просто любов. теж замовлення люблю більше ніж світанок", "Ви Богиня", "Какааая красииивааая 😍... Неможливо відвести погляд", - пишуть шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зухвала фронтвумен The Hardkiss Саніна вийде на паркет "Танців з зірками.

Як повідомляв Знай. ua, солістка The Hardkiss відверто розповіла про інтим з Кароль.

Також Знай. ua писав, що солістка The Hardkiss Юлія Саніна пішла по стопах Зеленського.