Буквально днями дружина відомого українського актора, онука Богдана Ступки Дмитра Поліна Логунова розповіла українцям, чому вона проти всіх.

Про це стало відомо завдяки відео на її сторінці у Іnstagram. На відео Логунова без макіяжу із ободком, який притримує волосся. Діти смикають красуню на всі сторони.

"Ну дайте мені побути наодинці з собою. Я зараз збожеволію", - благає Поліна і продовжує розмірковувати про нутриціологію.

Вона щиро дивується, як люди можуть прислуховуватись до абсолютно некомпетентних у цій справі людей - нездатність аналізувати і бачити. За її словами у США і Великобританії.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Чому я проти всіх? І це блогери і лідери думок. На сьогоднішній день можна отримати будь-які сертифікати, у мене теж є 5 українського зразка. Вже на регулярній основі отримую сертифікати зразків британських і американських. Вони не такі пофігісти, щоб наліво і направо роздавати", - зазначає Логунова, на тлі кричущої дитини, яка не хочев туалет, а її змушують.

Просто під час відео вона диким голосом закричала "Діма, йди сюдиииии".

"Блогери - глупці і тупці. Вони працюють за класичною схемою, щоб не нести жодної відповідальності. Люди ходять по кругу, бо блогери - абсолютні тупі кретини, які просто хочуть заробляти гроші - спочатку бізнес, потім харчування, потім вона мама 4 дітей...", - каже Логунова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Поліна Логунова розкрила темну сторону Дмитра Ступки - "Навіть погрожувала ножем..."

Як повідомляв Знай.uа, дружина Ступки Логунова показала шикарну фігуру, зробивши літо ще більш спекотним.

Знай.uа писав, розлучення та весілля на "Орел и Решка" – як склалося особисте життя у Бадоєвих, Тодоренко і Беднякова.