Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом. Знаменитість виставила яскраве відео, приїхавши в Київ і відвідавши один з комплексів, де вчилася кататися на вейксерфі. Так, артистка зізналася, що зважилася на екстрим відразу після ранкової репетиції, адже обожнює вчитися. При цьому Віра засвітила розкішну фігуру в облягаючому монокіні.

Найбільше в житті я люблю... Вчитися!!! Це мій другий раз в житті на вейксерфі 🏄🏼 перший був у минулому році 🤪 Тиждень тому у мене були зйомки в Києві, в шикарному місці😍 вранці, відразу після репетиції я, користуючись можливістю, подарувала собі 30 хвилин задоволення! 😍 будете брати інструктора - Володимир 💪🏻 🌊 Мокра і я щаслива)

Фолловери не пройшли повз: "Круто! У Вас гарно виходить. Зі сторони виглядає просто, але знаю, що це не так", "А я подумав що цей мужик Вас зловив на вудку 😃😃😃", "Віра 👏 Це на якій швидкості, вам не було страшно?", "Музики не вистачає 👍👍👍💣💣💣💣", "👏👏👏Здорово! Віра, добре виглядаєте, просто відмінно! 👍👍👍", "Крута👏😘", "Вау,круто💛Не страшно?)".

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше