Чоловік відомої української співачки, солістки гурту "Время и Стекло" Наді Дорофеєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість поділився архівним чорно-білим кадром - портретом його мами, яка відсвяткувала день народження 27 липня. Так, артист трепетно привітав найріднішу жінку, проте зазначив, що та просто ненавидить фотографуватися, тому коли Володимир попросив надіслати її свіже фото в хорошій якості - отримав у відповідь цей раритетний знімок.

Моя мама ненавидить фотографуватися. Нещодавно я попросив надіслати якесь фото з останніх..в якості... Як ви розумієте, мама у мене з гумором))) ось цю прислала. Маман, Обожнюю сильно. Дякую за гумор і все гарне, що є в мені від тебе. Те що не від тебе..за це теж дякую😂😂😂😂 З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!

Фолловери приєдналися до привітань і відразу зазначили, як Дантес схожий на маму: "Дуже схожий на маму👍", "Молодець мама 😆, син схожий на маму👍", "Дуже пішов в маму, суджу по фото😁красава. І мама красуня 🙌зі святом іменинницю", "Копія мамика 😏", "Так ось хто власник цих брів 🤩", "Мама прекрасна богиня! Вова, з іменинницею❤️".

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої показав, як почати життя спочатку

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.