Артистка "Дизель Шоу" Вікторія Булітко перетворилась на руду бестію і зняла кумедне відео. Вона показала оригінальний ролик на своїй сторінці в образі королеви ночі, якби мама не зайшла.

Відео актриса опублікувала в Instagram.

"Я королева ночи сегодня точно
Глаза не прячу я
Больше не заплачу", - наспівує комедійна акторка.

І тут раптом в кімнату заходить мама Вікторії і питає: "Доця, а ти свій новий секонд-хенд коли будеш стірати? Ну воняє ж невозможно!"

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Булітко // www.instagram.com/bulitka/
Булітко // www.instagram.com/bulitka/

Фанати в коментарях долучились до коментарів про неймовірні таланти артистки і зробили їй масу компліментів.

"Ремня ей мама", "Булитка 😉тебя спаслили 🤣🤣🤣 Наша неповторимая и любимая 💗💗💗 Хорошего дня 🌞🌹🌹🌹", "Булиточка мочи... Браво так держать... Молодца... Жги!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️", - пишуть фолловери.

Варто нагадати, що Булітко зізналася, що сама не очікувала від себе такої сміливості - пофарбувати волосся у яскравий баклажановий колір.

"Я сама не очікувала, що буду фарбуватися в специфічні кольори. Але блонд якраз тим і хороший, що дозволяє пробувати нове без шкоди для волосся. А зараз літо, так що побути яскравою не буде зайвим. Тим більше, це тонік. Він поступово вымоется, а я постійно буду різною!", - зізналася вона.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка "Дизель Шоу" Булітко кардинально змінила зовнішність: "Баклажанчик".

Як повідомляв Знай. ua, Булітко з "Дизель шоу" засікли в пологовому будинку.

Також Знай. ua писав, що зірка "Дизель шоу" Булітко в спокусливому халатику змусила чоловіків пускати слину.