Дмитро Шепелєв днями став ведучим сімейного шоу на ТНТ "Ти як я". Виробництво програм йде повним ходом і днями на знімальний майданчик разом з Дмитром у студію прийшли його син від Жанни Фріске Платон і нова кохана Катерина з донькою.

Шепелєв після відходу з Першого каналу кілька місяців відпочив і тепер приступив до зйомок нової програми. За задумом творців, артисти будуть приходити в студію разом з дітьми, а Дмитро — вести з ними бесіди, влаштовувати ігри та конкурси. Про це повідомляє місцеве видання "Starhit".

Дмитро Шепелєв, скрін з відео
Дмитро Шепелєв, скрін з відео

Син Жанни Фріске та Дмитра Шепелєва Платон восени цього року вже піде в перший клас, а вчитися хлопчик буде в одній з елітних шкіл столиці. Коли син зіркової пари з'явився на знімальному майданчику з татом, присутні були вражені:

"Всі в студії ахнули, як малюк став схожий на маму — Жанну Фріске. Чим старшим він стає, тим більше проступають її риси. Навіть міміка! Такий красень зростає. За Платоном, поки тато в кадрі, доглядала наречена Діми — Катерина (Тулупова), вона була ще й зі своєю донькою Ладою. Вся сім'я з цікавістю спостерігала за процесом, в перервах діти весело гасали по знімального павільйону", - розповіли у студії.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Дмитро Шепелєв з сином, фото: livestory.com.ua
Дмитро Шепелєв з сином, фото: livestory.com.ua

Слід зауважити, що одночасно з роботою над телепроєктом тривають розгляди справи Шепелєва з родичами Жанни Фріске. Минулого тижня батько співачки Володимир Борисович відсудив у ведучого 7 мільйонів рублів — це ті самі гроші, які збирали на лікування артистки, але в якийсь момент вони зникли з рахунків "Русфонду".

Зупинятися на досягнутому батько співачки не збирається. Він готує нові позови і тепер мова піде про особисті кошти артистки, які Дмитро зняв з її банківських карт за дорученням, і про частку в заміському будинку, купленому в тому числі на кошти Фріске. У червні цього року було п'ять років як не стало Жанни Фріске.

Дмитро Шепелєв та Жанна Фріске, фото: joinfo.ua
Дмитро Шепелєв та Жанна Фріске, фото: joinfo.ua

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на 105 році пішла з життя остання акторка "Віднесених вітром" – чим прославилася Олівія де Хевілленд

Як повідомляв портал "Знай.uа", без них Тіни Кароль не було б: улюблениця Балана записала чуттєве зізнання

Також Знай.uа" писав, родичі Ротару гарують у полях, поки "Хуторянка" співає? Син зірки показав ексклюзивні кадри