Донька відомої акторки, зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк Ганна продовжує ділитися в соціальних мережах зі своїми шанувальниками яскравими світлинами. На цей раз Аня показала частину свіжої фотосесії, де дівчина постала перед фотографом спиною у білій сукні та розпущеною зачіскою.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ані в мережі Instagram.

Публікація Анни Заворотнюк, скріншот: Instagram
Публікація Анни Заворотнюк, скріншот: Instagram

"ЧБ або колір, що краще? 1/2?🖤", - підписала нову публікацію 24-річна донька Анастасії Заворотнюк.

Варто також зазначити, що буквально за кілька годин публікація зібрала понад 5 тисяч лайків і безліч коментарів з компліментами і смайликами: "Дуже гарні фото!", "Дуже гарно", "Аня! Дуже красива", "Стиль!". На фотографіях дівчина виглядає схожою на себе — причиною тому стали ракурс і незвичайний спосіб, обраний для фотосесії.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що Володимир Копилов, батько учасниці гурту "Блестящие" співачки Жанни Фріске, яка померла п'ять років тому через онкологічне захворювання, припустив, що зірку серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк можна врятувати.

Як неодноразово писали ЗМІ, Заворотнюк теж бореться з онкологічним захворюванням. За чутками, зараз акторка перебуває на своїй дачі під Москвою, оскільки рак дав відступ після лікування.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, скандалістка Распутіна змішала з брудом російських артистів і назвала їх мавпами: "Знищують молодь".

Як повідомляв Знай.uа батько Жанни Фріске розповів, як можна врятувати онкохвору Заворотнюк: "У Насті вийде".

Знай.uа писав, красуня-донька онкохворої Заворотнюк облягла стрункі ноги велосипедками.