Відомий український танцюрист і хореограф Олександр Прохоров у минулому сезоні "Танців з зірками" на "1+1" дійшов до самого фіналу в парі з гімнасткою Анною Різатдіновою. За крок до перемоги вони програли парі Ксенія Мішина і Женя Кот.

Восени на каналі стартує новий сезон шоу. Чи буде танцювати в ньому Сашко - ще тримається в секреті. Шанувальники хореографа з нетерпінням чекають його вихід на паркет.

Знай.uа поспілкувався з Олександром Прохоровим про те, який кастинг на участь у шоу проходять танцюристи, про кохання на паркеті і його особисті переваги в жіночій красі. Він зізнався, яку шукає дівчину і чи допускає знайомства в інтернеті.

Анна Різатдінова та Олександр Прохоров, фото з архіву танцюриста
Анна Різатдінова та Олександр Прохоров, фото з архіву танцюриста

Про почуття

Олександре, яка дівчина може викликати у вас симпатію? Наприклад, тільки по фото.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Завжди подобалися і подобаються високі дівчата. Довгі ноги протилежної статі для мене, як червона ганчірка для бика. Але, якщо говорити про заочний вибір, мій погляд завжди привертає природна зовнішність і краса. Чим менше косметики на дівчині, і ніякого ботоксу, то шанси, що вона мене зацікавить, вище.

Кого з відомих персон вважаєте сексуальними?

Для мене краса і сексуальність - це дві різні речі, і не завжди вони поєднуються в одній людині. Та й для кожного це означає різне поєднання якостей людини.

Я вважаю сексуальними Надю Дорофєєву і Дашу Астаф'єву. Сексуальність - це не тільки зовнішність, це стан та енергія, яка йде від людини. Це коли ти дивишся на людину і тобі мало часу, щоб налаштуватися. Це коли її енергетика притягує тебе і ти прагнеш її. Для мене ця сексуальність ховається в очах.

Олександр Прохоров, фото з архіву танцюриста і хореографа
Олександр Прохоров, фото з архіву танцюриста і хореографа

Чи допускаєте знайомства в інтернеті, відвідували колись сайти знайомств?

Не приховую, що раніше, хоч і недовго, я був зареєстрований на одному з сайтів знайомств (посміхається - ред.). Іноді там навіть зав'язувалися дуже цікаві розмови. Але шукати там кохання, я вважаю, не має сенсу. Це не серйозно, хоча не виключаю, що це реально. Швидше за все, перебування на таких сайтах для мене є можливістю пофліртувати, а це я люблю. Зараз моєї анкети немає ні на яких майданчиках для знайомств. Хоча мені часто пишуть у директ, що бачать мої фото в анкетах на таких сайтах. Мені це лестить. Ну а дівчат прошу не вестися. Пишіть в директ.

Чи боролися колись з почуттям заздрості і яким чином?

Намагаюся не розвивати в собі це почуття. Воно тільки з'їдає тебе зсередини, а результат від цього не змінюється. Краще розібратися "чому я так не зробив?" або "чому я так не можу?". Якщо і проскакує заздрість, то це по доброму і тільки з радістю за людину.

У стосунках ви романтик?

Так, я ще той романтик. Іноді мені навіть здається, що я з минулого, застарілих звичаїв. Може, це мені і заважає знайти своє кохання, оскільки я бачу і припускаю ідеалізацію навколишньої реальності. Мені дуже хочеться, щоб все і у всіх було добре, щоб люди були добрішими і більш чуйні. Але не завжди це так, що мене засмучує і з'їдає зсередини.

Може, це погано, бути романтиком?

Олександр Прохоров, фото з архіву танцюриста і хореографа
Олександр Прохоров, фото з архіву танцюриста і хореографа

А чи переживали колись курортний роман?

Не дуже люблю курортні романи, бо не люблю короткочасні стосунки. Але не приховую, є парочка таких історій, які все ж відбулися зі мною. Але найчастіше я відпочиваю з сім'єю або друзями, і приділяю увагу їм.

Якщо б намічалося побачення, куди б повели кохану?

Оскільки я трохи романтик, то я для побачення вибрав би місце з гарним краєвидом, де немає ні душі, і ми залишилися одні. Туди, де на високому пагорбі біля моря чути вечірній спів цвіркунів, де легкий шум хвиль і легкий вітерець огортав нас своїми теплими обіймами. Дуже сподіваюся, що скоро це станеться.

Олександр Прохоров, фото з архіву танцюриста і хореографа
Олександр Прохоров, фото з архіву танцюриста і хореографа

Про танці

В цьому сезоні намічається нова "битва". Ваша участь ще не підтверджена. Розкажіть, а який кастинг у танцюристів?

Ще 3 роки тому, щоб потрапити в проєкт, я проходив кастинг, де були присутні хореографи, продюсери і режисери проєкту. Але не з першого разу у мене це вийшло. Тільки через рік я виборов можливість танцювати на головному паркеті країни.

Зараз проводять кастинг онлайн, відправляючи свої заявки кастинг-менеджеру каналу. Після чого танцюристів в кілька етапів відбору будуть розглядати різні служби. Це не просто, бо ти не бачиш своїх прямих конкурентів, стомлює очікування. Але спробувати варто, якщо ти вважаєш себе хорошим танцюристом. Це яскраве і інтригуюче шоу!

Олександр Прохоров і Аніта Луценко, фото: 1+1
Олександр Прохоров і Аніта Луценко, фото: 1+1

Є щось, що вам не вистачає в цьому шоу? У чому найбільший дискомфорт?

Під час проєкту є проблема - брак часу. Іноді це позначається і на якості танцю, і на самопочутті учасників.

Тиждень - це дуже мало для підготовки номеру і завжди здається, що ще б день або ще б пару годин і все було б набагато краще. Часто навіть немає часу поїсти, а я ж люблю це діло. Під час проєкту залишається мало часу для сну, бо репетиції починаються дуже рано і пізно закінчуються. Але все це приносить задоволення, на проєкті панує дуже приємна атмосфера.

У вас досі теплі стосунки з Анею Різатдіновою, Анітою Луценко? Чи вдається бачитися, спілкуватися?

Я намагаюся зберігати стосунки зі своїми партнерками і продовжувати спілкування і за межами проєкту. Анна Різатдінова - шалено приємна і цікава мені людина. Навіть по закінченню проєкту ми спілкуємося, ми дружимо і підтримуємо один одного.

З Анітою Луценко ми теж зберегли класні стосунки, і ми продовжуємо бачитися і спілкуватися.

Багато шанувальників вашої пари з Анею хотіли б бачити вас разом і в житті. А от якщо говорити відверто, чи часто відбувається любов на паркеті? І чим це загрожує?

Тісний контакт в танці, звичайно, викликає симпатію і теплі почуття до партнерки. Іноді цього не уникнути. У мене таке відбувалося двічі, коли почуття переважали над роботою в парі.

Одні з них - були почуття до моєї першої партнерку по танцях, ще в танцювальній школі. Стосунки в парі на паркеті - це дуже цікаво і, на мій погляд, воно лише допомагає. Коли дві закохані людини танцюють - танець виходить більш наповненим і більш чуттєвим. Загрожує лише тим, що не можна сваритися (посміхається - ред.).

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав, що танцюрист Олександр Прохоров розкрив всю таємницю "Танців з зірками" - що відбувалося за лаштунками шоу.

Також повідомлялося, що актор Михайло Кукуюк розповів Знай.uа, що йому найбільше не сподобалося на "Танцях з зірками".