Відомий американський реп-виконавець Кані Вест був помічений фотографами на виході з лікарні в містечку Коді.

Як пише TMZ, репер міг відвідати лікарню після того, як на приналежному йому ранчо відчув черговий напад погіршення самопочуття.

Втім, пробув він у медустанові дуже недовго - йому стало некомфортно через велику кількість людей. Пізніше біля будинку Уеста бачили "швидку допомогу", а ще пізніше репер вийшов покататися на квадроциклі та навіть виділив кілька хвилин спеціально запрошеним папараці.

Telegram-канал "Тільки нікому" пише, що причиною звернення до лікарні могло стати нібито прогресуючий біполярний розлад Веста. Також було висловлено припущення, що музиканту "вкололи кінську дозу заспокійливих" - такий висновок зробили на основі того, що у Веста "відсутній погляд".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Можливо, на цьому тлі він і попросив у дружини публічного пробачення у Твіттері. Але, за чутками, Кардаш'ян все ще казиться, і на зв'язку з адвокатом з розлучень", - резюмують автори посту.

Нагадаємо, нещодавно у Кані Веста стався серйозний зрив. Він серйозно посварився зі своєю дружиною Кім Кардашьян і зі своєю тещею - серед іншого, він звинуватив Кім у бажанні відправити його на примусове лікування в психіатричну лікарню. Причиною, судячи з усього, стало те, що Вест хворий на біполярний розлад, однак рішуче відмовляється приймати ліки - на його думку, таблетки погано впливають на "креативність" співака.

Нагадаємо, репер Кані Вест вирішив відмовитися від участі у виборах президента США

Як повідомляв портал Знай.юа Кані Вест і Ілон Маск об'єдналися проти Трампа

Також Знай.юа писав, 4 липня Кані Вест оголосив, що збирається балотуватися на пост президента США