У Києві завершилися зйомки 4-серійної комедійної мелодрами від студії "Квартал 95" під назвою "18-річний олігарх".

Головні ролі в проекті виконали Іван Оганесян, Ірина Гришак і Лілія Ребрик. Подробицями зйомок поділився режисер проекту Андрій Силкін ("Сім'я на рік").

Зйомки "18-річний олігарх", фото: Квартал 95
Зйомки "18-річний олігарх", фото: Квартал 95

"Для мене, як і для багатьох членів знімальної групи, цей проект став першим після чотирьох місяців затишшя на карантині, тому сил і бажання працювати, напевно, було в два рази більше, ніж раніше, – каже режисер. – Також хочу зазначити, що склався акторський ансамбль на проекті. Ми багатьох акторів розглядали на ці ролі, і я радий, що ми зупинилися саме на цих кандидатурах. Чесно кажучи, навіть не віриться, що зйомки вже закінчені, але для мене фінал буде, коли я побачу змонтований варіант нашого дітища. Сподіваюся, що він знайде відгук у глядачів".

Зйомки "18-річний олігарх", фото: Квартал 95
Зйомки "18-річний олігарх", фото: Квартал 95

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У центрі сюжету серіалу показано життя 45-річного олігарха, який дізнається про свою хворобу і зради дружини. Герой приймає рішення віддати свою компанію і майно позашлюбної дочки, з якою він не знайомий. 18-річна дівчина живе в селі.

Зйомки "18-річний олігарх", фото: Квартал 95
Зйомки "18-річний олігарх", фото: Квартал 95

Так що, у головного героя є лише місяць, щоб знайти спільну мову з дочкою і зберегти компанію, яку вже хочуть привласнити його ж бізнес-партнери.

У деяких епізодичних ролях цього серіалу глядачі побачать і акторів студії "Квартал 95", причому в дуже незвичайних для себе амплуа. Прем'єра відбудеться восени 2020 року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, улюблениці Кварталу 95 з Freedom Jazz зроблять під гітару щось неймовірне.

Як повідомляв Знай. ua, у "95 Кварталі" показали карантинні розваги сім'ї Степана Казаніна.

Також Знай. ua писав, що Квартал 95 навчив дітей "суворій правді" заробітчан.