Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екс-солістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в Instagram гарячими кадрами. Зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом.

Нещодавно знаменитість виставила пікантне відео, позуючи в одній з фотосесій для бренду дизайнерського одягу в незвичному образі. Так, артистка приміряла спокусливе чорне боді, високі шкіряні рукавички і асиметричну шовкову накидку, танцюючи при цьому з садовими ножицями в руках. Красуня трохи не розрахувала, і, жартівливо відкриваючи і закриваючи ножиці зрізала шматочок рослини в саду.

Чоловіки, питання до вас! 😏🎩 Як думаєте, яких жінок варто побоюватися? Жінок гострих на язик або жінок з гострим в руках? 😈🔥

Фолловери не пройшли повз і почали міркувати: "Однозначно гострих на язик, з рук можна спробувати відібрати,а ось що дано природою, вам прекрасні половини людства, не віднімеш!😉", "Побоюватися тих які з усім погоджуються", "Жінок взагалі не варто побоюватися", "Варто побоюватися тупих жінок, а гострота - це навпаки плюс :D", "Настьо Руки-ножици", "Язикатих...з колючо-ріжучими...)))", "Чому ти така шикарна?! 🔥🔥🔥", "Заберіть у неї ножиці😁😂🤣".

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.