Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила пікантну серію фото, де позувала на терасі одного із закладів Львова. Так, артистка приміряла грайливу міні-сукню з дрібним квітковим принтом і глибоким декольте, засвітивши розкішні груди і струнку фігуру.

Леся зазначила, що відвідала місто Лева не просто так, а для нового випуску власного тревел-шоу "Le Маршрутка", де подорожує по Україні на маршрутці, відриваючи шанувальникам найбільш незвідані і цікаві куточки нашої країни.

без зайвих слів Я Люблю Львів🌺 P. s. Волинь ви готові зустрічати @lemarshrutka_official ??? Виїжджаємо😉

Фолловери не пройшли повз: "Місто з чарівною атмосферою. Два вимірювання в одному. Там кожен камінь дихає, кожна стіна з душею. Теж люблю💜🤗", "Обожнюю Лесю і Львів", "Прекрасна😍", "Яка краса👏", "Ві найкраща ведуча в Україні.", "Львів прийняв тигрицю😄🔥", "Ух яка😍🔥", "Просто бахіня", "Ти така гарна❤️😍", "Краса😍".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.