Навколо зоряного сімейства Кардашьян-Уест останнім часом сконцентрувалося посилену увагу преси та шанувальників. Причина — у нервовому зриві Каньє. Зірка не витримав і написав у своєму Twitter багато незрозумілих речей, в тому числі і те, що він забороняє своїй тещі наближатися до їх з Кім дітей. Мовляв, та дозволить їм зніматися в Playboy. А потім Уест і зовсім виїхав на ранчо у Вайомінгу, щоб побути там на самоті.

А що ж Кім Кардашьян? Інсайдери повідомляють, що незважаючи на славу і статок, жінка змучена ситуацією з чоловіком. Їй боляче і погано. Не так давно Кім офіційно заявила в пресі, що Уест хворий біполярним розладом. Також стало відомо що репер перестав приймати таблетки від нього, адже це “негативно позначається на його креативності”.

Папараці вдалося засікти Кім і Каньє за розмовою в машині. Кардашьян намагалася посміхатися, проте виглядала заплаканою. По ній було помітно, що вона досить емоційно переживає все, що відбувається.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

За словами інсайдерів, вона намагалася зв'язатися з Вестом кілька разів, але той її просто ігнорував, в підсумку довелося їхати на ранчо. Зараз зірка зосереджена на тому, щоб надати допомогу своєму чоловікові. До речі, коли Кардашьян помітила, що її знімають, вона показала папараці непристойний і недвозначний жест - посудіть самі.

Раніше Каньє Уест публічно звинуватив Кім Кардашьян у зраді і заявив, що намагається розлучитися з нею два роки, а їх ідеальна сімейне життя є лише грою на публіку. Коментуючи подію, Кім зізналася, що Уест хворіє біполярним розладом і перестав приймати таблетки, що, ймовірно, спричинило за собою погіршення самопочуття.

Нагадаємо, репер Каньє Уест вирішив відмовитися від участі у виборах президента США