Маша Єфросиніна – одна з найвідоміших українських телеведучих. Однак вона відома не тільки завдяки телебаченню, але й завдяки своїй діяльності блогера. Єфросиніна на своїй сторінці в Instagram часто висвітлює різні події з життя України та бере участь у різноманітних активностях. На цей раз вона закликала підтримати челлендж #WomenSupportingWomen.

“Я продовжую наполягати, що #женщиныспасутмир”, написала Єфросиніна у своєму Instagram. Вона зазначила, що вірить у жінок, і це підтверджує, що стрімко набирає популярність хештег #WomenSupportingWomen. Дівчата підтримують один одного в цьому челленджері. Єфросиніна також не залишилася осторонь і закликала своїх передплатників підтримати це починання.

“Ну що, мої неймовірні Українки, підтримаємо?”, запитала Єфросиніна своїх шанувальників. Вона закликала розміщувати чорно-білі фотографії і висувати свою номінацію людей, якими ви захоплюєтеся. “Нехай світ знає, що ми також проти конфліктів, дискримінації, насильства і воєн.....”, резюмувала Єфросиніна свій пост. Судячи з усього, її аудиторія готова піти за нею. Всього за 8 годин запис набрала більше 23 тисяч лайків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, гаряча Маша Єфросиніна показала "полуничку" з чоловіком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що анорексична Єфросиніна виклала нові фото, фанати в паніці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Єфросиніна взяла участь у "Міс Україна", але приз віддали іншій.