Відома американська модель плюс-сайз Джоджо Бейбі, яку прозвали другий Кардашьян за її пишні форми, обожнює виставляти в Instagram відверті і пікантні кадри. Нещодавно знаменитість, у якої, до речі, більше 10 мільйонів фоловерів, показала інтимне фото, де позувала на вулиці повністю оголеною, прикрившись лише чорним блейзером.

Так, дівчина "прифотошопила" міні-бікіні з води і гумок, а поруч домалювала дуже незвичайних шанувальників - героїв культових мультфільмів "Губка Боб" та "Сімпсони", Спанч Боба і Барта Сімпсона.

Who should i pick..Sponge Bob or Bart? tough decision! 🥰 (Кого мені вибрати...Спанч Боба або Барта?)

Варто відзначити, що хоч сама модель народилася в Кентукі і зараз проживає в Лос-Анджелесі, вона все ж має азіатське походження. Мама зірки родом з Лаосу, завдяки чому у дівчини така екзотична зовнішність. До речі, ім'я Джоджо - псевдонім, а справжнє ім'я красуні невідомо. Модельну кар'єру знаменитість почала у 2010 році, а зараз є амбасадором спортивного харчування Protein World.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Варто відзначити, що Бейбі - не єдиний прототип Кім Кардашьян, буквально в кожній країні вже встигли знайти так звану "копію" зірки реаліті-шоу. В основному дівчата женуться за легкою славою і захопленими поглядами протилежної статі, тому всі, як і сама світська левиця, вдаються до пластики грудей і сідниць, не гребують численними уколами краси і ретушшю своїх фото.

До речі, Джоджо і раніше виставляла подібні забавні фотоколажі з героями мультфільмів, які пускали слинки на її форми. Дівчина навіть встигла побувати гігантською оголеною супергероїнею, яка рятувала мегаполіс і спокусити Гомера Сімпсона "пончиками".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кім Кардашьян вбралася в принцесу Жасмін, але забула про білизну.

Як повідомляв Знай.uа, пафосна Кім Кардашьян зайнялася улюбленою справою в туалеті.

Знай.иа писав, Кім Кардашян показала бабусю-модницю – ось що значать гени.